Az Oulu Dance Hack 2021 Sharing egy finn-magyar kollaboráció első állomása, mely helyszínét tekintve valahol Oulu és Budapest között, de egyszerre egy helyen, az online térben van jelen. A helyszín a finnországi TaikaBox stúdiója és magyar részről pedig a fővárosi Bethlen Téri Színház színpadterme.
A KET táncművészei közül Barna Krisztián, Dabóczi Dávid és Gyevnár Réka dolgozott együtt Jared Van Earle ausztrál és Kira Riikonen, illetve Samuli Emery finn művészekkel. Az előadás élő közvetítése megtekinthető a KET Facebook-oldalán, mely egy olyan, a koreográfia és a technológia, az online-offline térben megszületett projektet mutat be, mely mindössze négy(!) nap alatt született meg és olyan tapasztalatokkal gazdagította a társaság életét, melyet a fizikai térben, a közelség lehetőségével nem sikerült volna.
Hálásak vagyunk, hogy újra és újra, még ebben a továbbra is fennálló nehéz helyzetben is még mindig tanulhatunk olyan rendkívüli emberekkel, mint akikkel most volt szerencsénk találkozni és ilyen közel kerülni.